Beskrivelse av Mandal Parkering AS

Mandal Parkering AS er heleid av Mandal kommune.
Selskapet ble etablert først som Mandal Parkeringsselskap i 1988 og så omgjort til aksjeselskap i 2004. Hovedformål er å forestå all avgiftsbelagt parkering på offentlig vei, og forestå håndheving av parkeringsbestemmelsene og annen trafikkhåndheving som er delegert til Mandal kommune med hjemmel i Vegtrafikkloven. 

Selskapet kan engasjere seg i tiltak som har betydning for parkeringssituasjonen og beslektede tiltak i kommunen. Selskapet har som mål å utøve sin virksomhet på en måte som fremmer trafikksikkerhet, tilgjengelighet og trafikkmiljø i tråd med kommunens overordnede mål for byutvikling. Selskapet kan også engasjere seg i slike oppgaver utenfor Mandal

Mandal Parkering AS har også et datterselskap som heter Parkering Sør AS. Dette selskapet ble dannet i 2005 og driver parkering etter "Forskrift om vilkårsparkering for allmennheten og håndheving av private parkeringsreguleringer (parkeringsforskriften)" i Mandal. Begge selskapene er kommunalt eiet aksjeselskap som følger aksje- og regnskapslovens bestemmelser.

Vedtektene finner du her>>

Styret består av:
Styreleder Harald Øyslebø
Nestleder Kirsten Huser Leschbrandt
Styremedlem Rasim Maksumic
Styremedlen Hilde Witsø
Styremedlem ansattes rep. Christian Øvervoll
 
Daglig leder er Bo Bakke.

Mandal Parkering AS holder til på besøksadresse Skarvøyveien 26, i 2. etasje i Mandal. Inngang fra Klokkerbrotet (østsiden av bygget).

Tlf. kontor: 4000 1177, innvalg 2.
Tlf. trafikkbetjent-/vakttelefon: 4000 1177, innvalg 1.
   
Post: Postboks 116, 4502 MANDAL
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.manpark.no

Du finner vårt kontor på kartet under.

Vis større kart

  POSTADRESSE:
  MANDAL PARKERING
  POSTBOKS 116
  4502 MANDAL

  BESØKSADRESSE:
  SKARVØYVEIEN 26
  2. ETG

  ÅPNINGSTID
  EKSPEDISJON:
  Mandag - fredag
  10:00 - 14:00

  TELEFON:
  4000 1177
  
  E-POST:
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mandal kommune

Webdesign ©2011 Salit