Beskrivelse av Mandal Parkering AS

Mandal Parkering AS er heleid av Mandal kommune.
Selskapet ble etablert først som Mandal Parkeringsselskap i 1988 og så omgjort til aksjeselskap i 2004. Hovedformål er å forestå all avgiftsbelagt parkering på offentlig vei, og forestå håndheving av parkeringsbestemmelsene og annen trafikkhåndheving som er delegert til Mandal kommune med hjemmel i Vegtrafikkloven. 

Selskapet kan engasjere seg i tiltak som har betydning for parkeringssituasjonen og beslektede tiltak i kommunen. Selskapet har som mål å utøve sin virksomhet på en måte som fremmer trafikksikkerhet, tilgjengelighet og trafikkmiljø i tråd med kommunens overordnede mål for byutvikling. Selskapet kan også engasjere seg i slike oppgaver utenfor Mandal

Mandal Parkering AS har også et datterselskap som heter Parkering Sør AS. Dette selskapet ble dannet i 2005 og driver parkering etter "Forskrift om vilkårsparkering for allmennheten og håndheving av private parkeringsreguleringer (parkeringsforskriften)" i Mandal. Begge selskapene er kommunalt eiet aksjeselskap som følger aksje- og regnskapslovens bestemmelser.

Vedtektene finner du her>>

Styret består av:
Styreleder Harald Øyslebø
Nestleder Kirsten Huser Leschbrandt
Styremedlem Rasim Maksumic
Styremedlen Hilde Witsø
Styremedlem ansattes rep. Christian Øvervoll
 
Daglig leder er Ole-Petter Sunde.

Mandal Parkering AS holder til på besøksadresse Skarvøyveien 26, i 2. etasje i Mandal. Inngang fra Klokkerbrotet (østsiden av bygget).

Tlf. kontor: 4000 1177, innvalg 2.
Tlf. trafikkbetjent-/vakttelefon: 4000 1177, innvalg 1.
   
Post: Postboks 116, 4502 MANDAL
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.manpark.no

Du finner vårt kontor på kartet under.

Vis større kart

  POSTADRESSE:
  MANDAL PARKERING
  POSTBOKS 116
  4502 MANDAL

  BESØKSADRESSE:
  SKARVØYVEIEN 26
  2. ETG

  ÅPNINGSTID
  EKSPEDISJON:
  Mandag - fredag
  10:00 - 14:00

  TELEFON:
  4000 1177
  
  E-POST:
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mandal kommune

Webdesign ©2011 Salit