vplan

Ved arbeid på offentlig veg eller på veg direkte tilknyttet offentlig veg, kreves en godkjent arbeidsvarslingsplan før arbeidet kan starte. Planen inneholder tidsrom, stedsangivelse, kart, informasjon om ansvarlig person på stedet og en oversikt over hvilke skilt/sperrremareriell som skal benyttes.

Planen skal være utarbeidet etter en mal utarbeidet av vegvesenet og det kreves gjennomført og bestått kurs i arbeidsvarsling. Ansvarlig person på arbeidssted skal også ha gjennomgått og bestått dette kurset.

Parkering Sør AS kan bistå med å utarbeide og få arbeidsvarslingsplaner godkjent mot faste priser. Ta kontakt med vårt kontor for mer detaljert informasjon.

Parkering Sør AS er også behjelpelig med utleie av sperremateriell og skilter for de som har behov for dette. Mer informasjon finner du her>>

MERK: Planene godkjennes av kommunen eller vegvesenet. De krever inntil 5 dagers behandlingstid. Derfor er det viktig å få laget og sendt inn arbeidsvarslingsplanen i god tid før arbeidet skal påbegynnes.

  POSTADRESSE:
  MANDAL PARKERING
  POSTBOKS 116
  4502 MANDAL

  BESØKSADRESSE:
  SKARVØYVEIEN 26
  2. ETG

  ÅPNINGSTID
  EKSPEDISJON:
  Mandag - fredag
  10:00 - 14:00

  TELEFON:
  4000 1177
  
  E-POST:
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mandal kommune

Webdesign ©2011 Salit